Menyang kontèn

Pasindangan, Gunung Jati, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pasindangan
Désa
Pasindangan kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Pasindangan
Pasindangan
Pasindangan kapernah ing Jawa Kulon
Pasindangan
Pasindangan
Pasindangan kapernah ing Indonesia
Pasindangan
Pasindangan
Koordhinat: 6°41′29″S 108°33′24″E / 6.69138°S 108.55664°E / -6.69138; 108.55664Koordhinat: 6°41′29″S 108°33′24″E / 6.69138°S 108.55664°E / -6.69138; 108.55664
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGunung Jati
Kodhe laladan
administrasi
32.09.21.2002

Pasindangan iku désa ing Kacamatan Gunung Jati, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.