Menyang kontèn

Jatimerta, Gunung Jati, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jatimerta
Désa
Jatimerta kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Jatimerta
Jatimerta
Jatimerta kapernah ing Jawa Kulon
Jatimerta
Jatimerta
Jatimerta kapernah ing Indonesia
Jatimerta
Jatimerta
Koordhinat: 6°40′17″S 108°32′59″E / 6.67133°S 108.54961°E / -6.67133; 108.54961Koordhinat: 6°40′17″S 108°32′59″E / 6.67133°S 108.54961°E / -6.67133; 108.54961
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGunung Jati
Kodhe laladan
administrasi
32.09.21.2005

Jatimerta iku désa ing Kacamatan Gunung Jati, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.