Menyang kontèn

Adidharma, Gunung Jati, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Adidharma
Désa
Adidharma kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Adidharma
Adidharma
Adidharma kapernah ing Jawa Kulon
Adidharma
Adidharma
Adidharma kapernah ing Indonesia
Adidharma
Adidharma
Koordhinat: 6°41′40″S 108°32′54″E / 6.69447°S 108.54841°E / -6.69447; 108.54841Koordhinat: 6°41′40″S 108°32′54″E / 6.69447°S 108.54841°E / -6.69447; 108.54841
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGunung Jati
Kodhe laladan
administrasi
32.09.21.2001

Adidharma iku désa ing Kacamatan Gunung Jati, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.