Menyang kontèn

Babadan, Gunung Jati, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Babadan
Désa
Babadan kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Babadan
Babadan
Babadan kapernah ing Jawa Kulon
Babadan
Babadan
Babadan kapernah ing Indonesia
Babadan
Babadan
Koordhinat: 6°40′05″S 108°31′13″E / 6.66809°S 108.52035°E / -6.66809; 108.52035Koordhinat: 6°40′05″S 108°31′13″E / 6.66809°S 108.52035°E / -6.66809; 108.52035
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGunung Jati
Kodhe laladan
administrasi
32.09.21.2010

Babadan iku désa ing Kacamatan Gunung Jati, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.