Menyang kontèn

Susukan Lebak, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Susukan Lebak
Kacamatan
Susukan Lebak kapernah ing Jawa Kulon
Susukan Lebak
Susukan Lebak
Susukan Lebak kapernah ing Indonesia
Susukan Lebak
Susukan Lebak
Koordhinat: 6°51′48″S 108°36′47″E / 6.86345°S 108.61316°E / -6.86345; 108.61316Koordhinat: 6°51′48″S 108°36′47″E / 6.86345°S 108.61316°E / -6.86345; 108.61316
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
Kodhe laladan
administrasi
32.09.08

Susukan Lebak iku kacamatan ing Kabupatèn Cirebon.[1]

Désa[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.