Panguragan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Panguragan
Kacamatan
Panguragan kapernah ing Jawa Kulon
Panguragan
Panguragan
Panguragan kapernah ing Indonésia
Panguragan
Panguragan
Koordhinat: 6°37′02″S 108°27′41″E / 6.61715°S 108.4615°E / -6.61715; 108.4615Koordhinat: 6°37′02″S 108°27′41″E / 6.61715°S 108.4615°E / -6.61715; 108.4615
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
Kodhe laladan
administrasi
32.09.25

Panguragan iku kacamatan ing Kabupatèn Cirebon.[1]

Désa[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)