Menyang kontèn

Gujeg, Panguragan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gujeg
Désa
Gujeg kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Gujeg
Gujeg
Gujeg kapernah ing Jawa Kulon
Gujeg
Gujeg
Gujeg kapernah ing Indonesia
Gujeg
Gujeg
Koordhinat: 6°38′08″S 108°28′08″E / 6.63558°S 108.46896°E / -6.63558; 108.46896Koordhinat: 6°38′08″S 108°28′08″E / 6.63558°S 108.46896°E / -6.63558; 108.46896
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPanguragan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.25.2006

Gujeg iku désa ing Kacamatan Panguragan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.