Kroya, Panguragan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kroya
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 502: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Cirebon Regency" does not exist.
Koordhinat: 6°35′44″S 108°28′40″E / 6.59545°S 108.47783°E / -6.59545; 108.47783Koordhinat: 6°35′44″S 108°28′40″E / 6.59545°S 108.47783°E / -6.59545; 108.47783
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPanguragan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.25.2009

Kroya iku désa ing Kacamatan Panguragan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.