Kroya, Panguragan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kroya
Désa
Kroya kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Kroya
Kroya
Kroya kapernah ing Jawa Kulon
Kroya
Kroya
Kroya kapernah ing Indonésia
Kroya
Kroya
Koordhinat: 6°35′44″S 108°28′40″E / 6.59545°S 108.47783°E / -6.59545; 108.47783Koordhinat: 6°35′44″S 108°28′40″E / 6.59545°S 108.47783°E / -6.59545; 108.47783
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPanguragan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.25.2009

Kroya iku désa ing Kacamatan Panguragan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)