Sumber, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sumber
Kacamatan
Sumber kapernah ing Jawa Kulon
Sumber
Sumber
Sumber kapernah ing Indonésia
Sumber
Sumber
Koordhinat: 6°45′43″S 108°28′45″E / 6.76193°S 108.47906°E / -6.76193; 108.47906Koordhinat: 6°45′43″S 108°28′45″E / 6.76193°S 108.47906°E / -6.76193; 108.47906
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
Kodhe laladan
administrasi
32.09.15

Sumber iku kacamatan ing Kabupatèn Cirebon.[1]

Désa lan kalurahan[besut | besut sumber]

Désa
Kalurahan

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)