Babakan, Sumber, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Babakan
Kalurahan
Babakan kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Babakan
Babakan
Babakan kapernah ing Jawa Kulon
Babakan
Babakan
Babakan kapernah ing Indonésia
Babakan
Babakan
Koordhinat: 6°46′14″S 108°29′02″E / 6.77067°S 108.48398°E / -6.77067; 108.48398Koordhinat: 6°46′14″S 108°29′02″E / 6.77067°S 108.48398°E / -6.77067; 108.48398
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanSumber
Kodhe laladan administrasi32.09.15.1003

Babakan iku kalurahan ing Kacamatan Sumber, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)