Menyang kontèn

Sidawangi, Sumber, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sidawangi
Désa
Sidawangi kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Sidawangi
Sidawangi
Sidawangi kapernah ing Jawa Kulon
Sidawangi
Sidawangi
Sidawangi kapernah ing Indonesia
Sidawangi
Sidawangi
Koordhinat: 6°46′54″S 108°28′15″E / 6.7817°S 108.47072°E / -6.7817; 108.47072Koordhinat: 6°46′54″S 108°28′15″E / 6.7817°S 108.47072°E / -6.7817; 108.47072
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanSumber
Kodhe laladan
administrasi
32.09.15.2002

Sidawangi iku désa ing Kacamatan Sumber, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.