Kenanga, Sumber, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kenanga
Kalurahan
Kenanga kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Kenanga
Kenanga
Kenanga kapernah ing Jawa Kulon
Kenanga
Kenanga
Kenanga kapernah ing Indonésia
Kenanga
Kenanga
Koordhinat: 6°45′12″S 108°27′41″E / 6.75334°S 108.46146°E / -6.75334; 108.46146Koordhinat: 6°45′12″S 108°27′41″E / 6.75334°S 108.46146°E / -6.75334; 108.46146
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanSumber
Kodhe laladan administrasi32.09.15.1014

Kenanga iku kalurahan ing Kacamatan Sumber, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.