Menyang kontèn

Sendang, Sumber, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sendang
Kalurahan
Skyline of Sendang
Sendang kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Sendang
Sendang
Sendang kapernah ing Jawa Kulon
Sendang
Sendang
Sendang kapernah ing Indonesia
Sendang
Sendang
Koordhinat: 6°45′22″S 108°30′06″E / 6.75606°S 108.50176°E / -6.75606; 108.50176Koordhinat: 6°45′22″S 108°30′06″E / 6.75606°S 108.50176°E / -6.75606; 108.50176
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanSumber
Kodhe laladan administrasi32.09.15.1012

Sendang iku kalurahan ing Kacamatan Sumber, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.