Menyang kontèn

Pejambon, Sumber, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pejambon
Kalurahan
Pejambon kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Pejambon
Pejambon
Pejambon kapernah ing Jawa Kulon
Pejambon
Pejambon
Pejambon kapernah ing Indonesia
Pejambon
Pejambon
Koordhinat: 6°44′39″S 108°30′14″E / 6.7443°S 108.50399°E / -6.7443; 108.50399Koordhinat: 6°44′39″S 108°30′14″E / 6.7443°S 108.50399°E / -6.7443; 108.50399
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanSumber
Kodhe laladan administrasi32.09.15.1009

Pejambon iku kalurahan ing Kacamatan Sumber, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.