Perbutulan, Sumber, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Perbutulan
Kalurahan
Perbutulan kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Perbutulan
Perbutulan
Perbutulan kapernah ing Jawa Kulon
Perbutulan
Perbutulan
Perbutulan kapernah ing Indonésia
Perbutulan
Perbutulan
Koordhinat: 6°45′06″S 108°29′17″E / 6.75156°S 108.488°E / -6.75156; 108.488Koordhinat: 6°45′06″S 108°29′17″E / 6.75156°S 108.488°E / -6.75156; 108.488
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanSumber
Kodhe laladan administrasi32.09.15.1005

Perbutulan iku kalurahan ing Kacamatan Sumber, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.