Menyang kontèn

Perbutulan, Sumber, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Perbutulan
Kalurahan
Perbutulan kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Perbutulan
Perbutulan
Perbutulan kapernah ing Jawa Kulon
Perbutulan
Perbutulan
Perbutulan kapernah ing Indonesia
Perbutulan
Perbutulan
Koordhinat: 6°45′06″S 108°29′17″E / 6.75156°S 108.488°E / -6.75156; 108.488Koordhinat: 6°45′06″S 108°29′17″E / 6.75156°S 108.488°E / -6.75156; 108.488
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanSumber
Kodhe laladan administrasi32.09.15.1005

Perbutulan iku kalurahan ing Kacamatan Sumber, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.