Pabedilan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pabedilan
Kacamatan
Pabedilan kapernah ing Jawa Kulon
Pabedilan
Pabedilan
Pabedilan kapernah ing Indonésia
Pabedilan
Pabedilan
Koordhinat: 6°51′42″S 108°46′13″E / 6.86165°S 108.77034°E / -6.86165; 108.77034Koordhinat: 6°51′42″S 108°46′13″E / 6.86165°S 108.77034°E / -6.86165; 108.77034
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
Kodhe laladan
administrasi
32.09.04

Pabedilan iku kacamatan ing Kabupatèn Cirebon.[1]

Désa[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)