Dukuhwidara, Pabedilan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dukuhwidara
Désa
Dukuhwidara kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Dukuhwidara
Dukuhwidara
Dukuhwidara kapernah ing Jawa Kulon
Dukuhwidara
Dukuhwidara
Dukuhwidara kapernah ing Indonésia
Dukuhwidara
Dukuhwidara
Koordhinat: 6°51′58″S 108°47′26″E / 6.86611°S 108.79059°E / -6.86611; 108.79059Koordhinat: 6°51′58″S 108°47′26″E / 6.86611°S 108.79059°E / -6.86611; 108.79059
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPabedilan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.04.2008

Dukuhwidara iku désa ing Kacamatan Pabedilan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)