Kalibuntu, Pabedilan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalibuntu
Désa
Kalibuntu kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Kalibuntu
Kalibuntu
Kalibuntu kapernah ing Jawa Kulon
Kalibuntu
Kalibuntu
Kalibuntu kapernah ing Indonésia
Kalibuntu
Kalibuntu
Koordhinat: 6°51′36″S 108°46′19″E / 6.86009°S 108.77185°E / -6.86009; 108.77185Koordhinat: 6°51′36″S 108°46′19″E / 6.86009°S 108.77185°E / -6.86009; 108.77185
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPabedilan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.04.2009

Kalibuntu iku désa ing Kacamatan Pabedilan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)