Pabedilan Kalèr, Pabedilan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pabedilan Kalèr
Désa
Pabedilan Kalèr kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Pabedilan Kalèr
Pabedilan Kalèr
Pabedilan Kalèr kapernah ing Jawa Kulon
Pabedilan Kalèr
Pabedilan Kalèr
Pabedilan Kalèr kapernah ing Indonésia
Pabedilan Kalèr
Pabedilan Kalèr
Koordhinat: 6°50′28″S 108°46′07″E / 6.84115°S 108.7685°E / -6.84115; 108.7685Koordhinat: 6°50′28″S 108°46′07″E / 6.84115°S 108.7685°E / -6.84115; 108.7685
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPabedilan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.04.2004

Pabedilan Kalèr iku désa ing Kacamatan Pabedilan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)