Pasuruan, Pabedilan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pasuruan
Désa
Pasuruan kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Pasuruan
Pasuruan
Pasuruan kapernah ing Jawa Kulon
Pasuruan
Pasuruan
Pasuruan kapernah ing Indonésia
Pasuruan
Pasuruan
Koordhinat: 6°51′39″S 108°48′03″E / 6.86073°S 108.8009°E / -6.86073; 108.8009Koordhinat: 6°51′39″S 108°48′03″E / 6.86073°S 108.8009°E / -6.86073; 108.8009
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPabedilan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.04.2007

Pasuruan iku désa ing Kacamatan Pabedilan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)