Silih Asih, Pabedilan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Silih Asih
Désa
Silih Asih kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Silih Asih
Silih Asih
Silih Asih kapernah ing Jawa Kulon
Silih Asih
Silih Asih
Silih Asih kapernah ing Indonésia
Silih Asih
Silih Asih
Koordhinat: 6°51′06″S 108°45′04″E / 6.85173°S 108.75111°E / -6.85173; 108.75111Koordhinat: 6°51′06″S 108°45′04″E / 6.85173°S 108.75111°E / -6.85173; 108.75111
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPabedilan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.04.2005

Silih Asih iku désa ing Kacamatan Pabedilan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)