Menyang kontèn

Silih Asih, Pabedilan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Silih Asih
Désa
Silih Asih kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Silih Asih
Silih Asih
Silih Asih kapernah ing Jawa Kulon
Silih Asih
Silih Asih
Silih Asih kapernah ing Indonesia
Silih Asih
Silih Asih
Koordhinat: 6°51′06″S 108°45′04″E / 6.85173°S 108.75111°E / -6.85173; 108.75111Koordhinat: 6°51′06″S 108°45′04″E / 6.85173°S 108.75111°E / -6.85173; 108.75111
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPabedilan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.04.2005

Silih Asih iku désa ing Kacamatan Pabedilan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.