Pabedilan Kulon, Pabedilan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pabedilan Kulon
Désa
Pabedilan Kulon kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Pabedilan Kulon
Pabedilan Kulon
Pabedilan Kulon kapernah ing Jawa Kulon
Pabedilan Kulon
Pabedilan Kulon
Pabedilan Kulon kapernah ing Indonésia
Pabedilan Kulon
Pabedilan Kulon
Koordhinat: 6°51′48″S 108°45′18″E / 6.8632°S 108.75499°E / -6.8632; 108.75499Koordhinat: 6°51′48″S 108°45′18″E / 6.8632°S 108.75499°E / -6.8632; 108.75499
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPabedilan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.04.2003

Pabedilan Kulon iku désa ing Kacamatan Pabedilan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)