Pabedilan Kidul, Pabedilan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pabedilan Kidul
Désa
Pabedilan Kidul kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Pabedilan Kidul
Pabedilan Kidul
Pabedilan Kidul kapernah ing Jawa Kulon
Pabedilan Kidul
Pabedilan Kidul
Pabedilan Kidul kapernah ing Indonésia
Pabedilan Kidul
Pabedilan Kidul
Koordhinat: 6°52′51″S 108°45′14″E / 6.88093°S 108.75389°E / -6.88093; 108.75389Koordhinat: 6°52′51″S 108°45′14″E / 6.88093°S 108.75389°E / -6.88093; 108.75389
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPabedilan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.04.2001

Pabedilan Kidul iku désa ing Kacamatan Pabedilan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)