Pabedilan Wétan, Pabedilan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pabedilan Wétan
Désa
Pabedilan Wétan kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Pabedilan Wétan
Pabedilan Wétan
Pabedilan Wétan kapernah ing Jawa Kulon
Pabedilan Wétan
Pabedilan Wétan
Pabedilan Wétan kapernah ing Indonésia
Pabedilan Wétan
Pabedilan Wétan
Koordhinat: 6°51′16″S 108°45′53″E / 6.85431°S 108.76459°E / -6.85431; 108.76459Koordhinat: 6°51′16″S 108°45′53″E / 6.85431°S 108.76459°E / -6.85431; 108.76459
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPabedilan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.04.2002

Pabedilan Wétan iku désa ing Kacamatan Pabedilan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)