Menyang kontèn

Tersana, Pabedilan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tersana
Désa
Tersana kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Tersana
Tersana
Tersana kapernah ing Jawa Kulon
Tersana
Tersana
Tersana kapernah ing Indonesia
Tersana
Tersana
Koordhinat: 6°50′26″S 108°45′15″E / 6.84048°S 108.75406°E / -6.84048; 108.75406Koordhinat: 6°50′26″S 108°45′15″E / 6.84048°S 108.75406°E / -6.84048; 108.75406
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPabedilan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.04.2006

Tersana iku désa ing Kacamatan Pabedilan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.