Beber, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Beber
Kacamatan
Beber kapernah ing Jawa Kulon
Beber
Beber
Beber kapernah ing Indonésia
Beber
Beber
Koordhinat: 6°49′10″S 108°30′56″E / 6.81939°S 108.51555°E / -6.81939; 108.51555Koordhinat: 6°49′10″S 108°30′56″E / 6.81939°S 108.51555°E / -6.81939; 108.51555
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
Kodhe laladan
administrasi
32.09.13

Beber iku kacamatan ing Kabupatèn Cirebon.[1]

Désa[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)