Sindanghayu, Beber, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sindanghayu
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 502: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Cirebon Regency" does not exist.
Koordhinat: 6°51′07″S 108°31′47″E / 6.85207°S 108.52966°E / -6.85207; 108.52966Koordhinat: 6°51′07″S 108°31′47″E / 6.85207°S 108.52966°E / -6.85207; 108.52966
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanBeber

Sindanghayu iku désa ing Kacamatan Beber, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.