Menyang kontèn

Sindanghayu, Beber, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sindanghayu
Désa
Sindanghayu kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Sindanghayu
Sindanghayu
Sindanghayu kapernah ing Jawa Kulon
Sindanghayu
Sindanghayu
Sindanghayu kapernah ing Indonesia
Sindanghayu
Sindanghayu
Koordhinat: 6°51′07″S 108°31′47″E / 6.85207°S 108.52966°E / -6.85207; 108.52966Koordhinat: 6°51′07″S 108°31′47″E / 6.85207°S 108.52966°E / -6.85207; 108.52966
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanBeber
Kodhe laladan
administrasi
32.09.13.2003

Sindanghayu iku désa ing Kacamatan Beber, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.