Beber, Beber, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Beber
Désa
Beber kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Beber
Beber
Beber kapernah ing Jawa Kulon
Beber
Beber
Beber kapernah ing Indonésia
Beber
Beber
Koordhinat: 6°48′58″S 108°31′12″E / 6.81606°S 108.52007°E / -6.81606; 108.52007Koordhinat: 6°48′58″S 108°31′12″E / 6.81606°S 108.52007°E / -6.81606; 108.52007
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanBeber
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Beber iku désa ing Kacamatan Beber, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)