Sindangkasih, Beber, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sindangkasih
Désa
Sindangkasih kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Sindangkasih
Sindangkasih
Sindangkasih kapernah ing Jawa Kulon
Sindangkasih
Sindangkasih
Sindangkasih kapernah ing Indonésia
Sindangkasih
Sindangkasih
Koordhinat: 6°50′58″S 108°31′15″E / 6.84945°S 108.52071°E / -6.84945; 108.52071Koordhinat: 6°50′58″S 108°31′15″E / 6.84945°S 108.52071°E / -6.84945; 108.52071
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanBeber
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Sindangkasih iku désa ing Kacamatan Beber, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)