Menyang kontèn

Ciawigajah, Beber, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ciawigajah
Désa
Ciawigajah kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Ciawigajah
Ciawigajah
Ciawigajah kapernah ing Jawa Kulon
Ciawigajah
Ciawigajah
Ciawigajah kapernah ing Indonesia
Ciawigajah
Ciawigajah
Koordhinat: 6°51′40″S 108°32′02″E / 6.86102°S 108.53398°E / -6.86102; 108.53398Koordhinat: 6°51′40″S 108°32′02″E / 6.86102°S 108.53398°E / -6.86102; 108.53398
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanBeber
Kodhe laladan
administrasi
32.09.13.2004

Ciawigajah iku désa ing Kacamatan Beber, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.