Gempol, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gempol
Kacamatan
Gempol kapernah ing Jawa Kulon
Gempol
Gempol
Gempol kapernah ing Indonésia
Gempol
Gempol
Koordhinat: 6°42′24″S 108°23′51″E / 6.70673°S 108.39746°E / -6.70673; 108.39746Koordhinat: 6°42′24″S 108°23′51″E / 6.70673°S 108.39746°E / -6.70673; 108.39746
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
Kodhe laladan
administrasi
32.09.37

Gempol iku kacamatan ing Kabupatèn Cirebon.[1]

Désa[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)