Menyang kontèn

Winong, Gempol, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Winong
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Cirebon Regency" does not exist.
Koordhinat: 6°40′39″S 108°24′47″E / 6.67742°S 108.41314°E / -6.67742; 108.41314Koordhinat: 6°40′39″S 108°24′47″E / 6.67742°S 108.41314°E / -6.67742; 108.41314
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGempol
Kodhe laladan
administrasi
32.09.37.2008

Winong iku désa ing Kacamatan Gempol, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.