Menyang kontèn

Palimanan Kulon, Gempol, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Palimanan Kulon
Désa
Palimanan Kulon kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Palimanan Kulon
Palimanan Kulon
Palimanan Kulon kapernah ing Jawa Kulon
Palimanan Kulon
Palimanan Kulon
Palimanan Kulon kapernah ing Indonesia
Palimanan Kulon
Palimanan Kulon
Koordhinat: 6°42′30″S 108°24′12″E / 6.70823°S 108.40339°E / -6.70823; 108.40339Koordhinat: 6°42′30″S 108°24′12″E / 6.70823°S 108.40339°E / -6.70823; 108.40339
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGempol
Kodhe laladan
administrasi
32.09.37.2002

Palimanan Kulon iku désa ing Kacamatan Gempol, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.