Pangenan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pangenan
Kacamatan
Pangenan kapernah ing Jawa Kulon
Pangenan
Pangenan
Pangenan kapernah ing Indonésia
Pangenan
Pangenan
Koordhinat: 6°47′44″S 108°40′01″E / 6.79549°S 108.66684°E / -6.79549; 108.66684Koordhinat: 6°47′44″S 108°40′01″E / 6.79549°S 108.66684°E / -6.79549; 108.66684
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
Kodhe laladan
administrasi
32.09.11

Pangenan iku kacamatan ing Kabupatèn Cirebon.[1]

Désa[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)