Rawaurip, Pangenan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Rawaurip
Désa
Rawaurip kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Rawaurip
Rawaurip
Rawaurip kapernah ing Jawa Kulon
Rawaurip
Rawaurip
Rawaurip kapernah ing Indonésia
Rawaurip
Rawaurip
Koordhinat: 6°46′31″S 108°40′28″E / 6.77529°S 108.67433°E / -6.77529; 108.67433Koordhinat: 6°46′31″S 108°40′28″E / 6.77529°S 108.67433°E / -6.77529; 108.67433
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPangenan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.11.2005

Rawaurip iku désa ing Kacamatan Pangenan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)