Beringin, Pangenan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Beringin
Désa
Beringin kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Beringin
Beringin
Beringin kapernah ing Jawa Kulon
Beringin
Beringin
Beringin kapernah ing Indonésia
Beringin
Beringin
Koordhinat: 6°48′51″S 108°39′16″E / 6.81428°S 108.65432°E / -6.81428; 108.65432Koordhinat: 6°48′51″S 108°39′16″E / 6.81428°S 108.65432°E / -6.81428; 108.65432
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPangenan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.11.2006

Beringin iku désa ing Kacamatan Pangenan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)