Japura Lor, Pangenan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Japura Lor
Désa
Japura Lor kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Japura Lor
Japura Lor
Japura Lor kapernah ing Jawa Kulon
Japura Lor
Japura Lor
Japura Lor kapernah ing Indonésia
Japura Lor
Japura Lor
Koordhinat: 6°48′10″S 108°38′36″E / 6.80282°S 108.64336°E / -6.80282; 108.64336Koordhinat: 6°48′10″S 108°38′36″E / 6.80282°S 108.64336°E / -6.80282; 108.64336
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPangenan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.11.2007

Japura Lor iku désa ing Kacamatan Pangenan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)