Astana Mukti, Pangenan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Astana Mukti
Désa
Astana Mukti kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Astana Mukti
Astana Mukti
Astana Mukti kapernah ing Jawa Kulon
Astana Mukti
Astana Mukti
Astana Mukti kapernah ing Indonésia
Astana Mukti
Astana Mukti
Koordhinat: 6°47′34″S 108°38′25″E / 6.79285°S 108.64025°E / -6.79285; 108.64025Koordhinat: 6°47′34″S 108°38′25″E / 6.79285°S 108.64025°E / -6.79285; 108.64025
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPangenan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.11.2009

Astana Mukti iku désa ing Kacamatan Pangenan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)