Èndèr, Pangenan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Èndèr
Désa
Èndèr kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Èndèr
Èndèr
Èndèr kapernah ing Jawa Kulon
Èndèr
Èndèr
Èndèr kapernah ing Indonésia
Èndèr
Èndèr
Koordhinat: 6°49′19″S 108°41′32″E / 6.822°S 108.69226°E / -6.822; 108.69226Koordhinat: 6°49′19″S 108°41′32″E / 6.822°S 108.69226°E / -6.822; 108.69226
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPangenan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.11.2002

Èndèr iku désa ing Kacamatan Pangenan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)