Menyang kontèn

Èndèr, Pangenan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Èndèr
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Cirebon Regency" does not exist.
Koordhinat: 6°49′19″S 108°41′32″E / 6.822°S 108.69226°E / -6.822; 108.69226Koordhinat: 6°49′19″S 108°41′32″E / 6.822°S 108.69226°E / -6.822; 108.69226
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPangenan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.11.2002

Èndèr iku désa ing Kacamatan Pangenan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.