Pengaréngan, Pangenan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pengaréngan
Désa
Pengaréngan kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Pengaréngan
Pengaréngan
Pengaréngan kapernah ing Jawa Kulon
Pengaréngan
Pengaréngan
Pengaréngan kapernah ing Indonésia
Pengaréngan
Pengaréngan
Koordhinat: 6°46′29″S 108°39′09″E / 6.77469°S 108.65257°E / -6.77469; 108.65257Koordhinat: 6°46′29″S 108°39′09″E / 6.77469°S 108.65257°E / -6.77469; 108.65257
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPangenan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.11.2008

Pengaréngan iku désa ing Kacamatan Pangenan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)