Menyang kontèn

Getrakmoyan, Pangenan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Getrakmoyan
Désa
Getrakmoyan kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Getrakmoyan
Getrakmoyan
Getrakmoyan kapernah ing Jawa Kulon
Getrakmoyan
Getrakmoyan
Getrakmoyan kapernah ing Indonesia
Getrakmoyan
Getrakmoyan
Koordhinat: 6°50′38″S 108°41′25″E / 6.84393°S 108.69034°E / -6.84393; 108.69034Koordhinat: 6°50′38″S 108°41′25″E / 6.84393°S 108.69034°E / -6.84393; 108.69034
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPangenan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.11.2001

Getrakmoyan iku désa ing Kacamatan Pangenan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.