Pangenan, Pangenan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pangenan
Désa
Pangenan kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Pangenan
Pangenan
Pangenan kapernah ing Jawa Kulon
Pangenan
Pangenan
Pangenan kapernah ing Indonésia
Pangenan
Pangenan
Koordhinat: 6°48′54″S 108°41′00″E / 6.81503°S 108.68337°E / -6.81503; 108.68337Koordhinat: 6°48′54″S 108°41′00″E / 6.81503°S 108.68337°E / -6.81503; 108.68337
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPangenan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.11.2003

Pangenan iku désa ing Kacamatan Pangenan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)