Ciwaringin, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ciwaringin
Kacamatan
Ciwaringin kapernah ing Jawa Kulon
Ciwaringin
Ciwaringin
Ciwaringin kapernah ing Indonésia
Ciwaringin
Ciwaringin
Koordhinat: 6°40′24″S 108°23′20″E / 6.6732°S 108.38897°E / -6.6732; 108.38897Koordhinat: 6°40′24″S 108°23′20″E / 6.6732°S 108.38897°E / -6.6732; 108.38897
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
Kodhe laladan
administrasi
32.09.26

Ciwaringin iku kacamatan ing Kabupatèn Cirebon.[1]

Désa[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)