Budur, Ciwaringin, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Budur
Désa
Budur kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Budur
Budur
Budur kapernah ing Jawa Kulon
Budur
Budur
Budur kapernah ing Indonésia
Budur
Budur
Koordhinat: 6°40′38″S 108°21′14″E / 6.67726°S 108.35402°E / -6.67726; 108.35402Koordhinat: 6°40′38″S 108°21′14″E / 6.67726°S 108.35402°E / -6.67726; 108.35402
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanCiwaringin

Budur iku désa ing Kacamatan Ciwaringin, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)