Babakan, Ciwaringin, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Babakan
Désa
Babakan kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Babakan
Babakan
Babakan kapernah ing Jawa Kulon
Babakan
Babakan
Babakan kapernah ing Indonésia
Babakan
Babakan
Koordhinat: 6°41′13″S 108°22′13″E / 6.68696°S 108.37031°E / -6.68696; 108.37031Koordhinat: 6°41′13″S 108°22′13″E / 6.68696°S 108.37031°E / -6.68696; 108.37031
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanCiwaringin

Babakan iku désa ing Kacamatan Ciwaringin, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)