Ciwaringin, Ciwaringin, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ciwaringin
Désa
Ciwaringin kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Ciwaringin
Ciwaringin
Ciwaringin kapernah ing Jawa Kulon
Ciwaringin
Ciwaringin
Ciwaringin kapernah ing Indonésia
Ciwaringin
Ciwaringin
Koordhinat: 6°41′40″S 108°22′50″E / 6.69433°S 108.38042°E / -6.69433; 108.38042Koordhinat: 6°41′40″S 108°22′50″E / 6.69433°S 108.38042°E / -6.69433; 108.38042
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanCiwaringin

Ciwaringin iku désa ing Kacamatan Ciwaringin, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)