Menyang kontèn

Arjawinangun, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Arjawinangun
Kacamatan
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia West Java" does not exist.
Koordhinat: 6°39′19″S 108°25′35″E / 6.65534°S 108.42644°E / -6.65534; 108.42644Koordhinat: 6°39′19″S 108°25′35″E / 6.65534°S 108.42644°E / -6.65534; 108.42644
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
Kodhe laladan
administrasi
32.09.24

Arjawinangun iku kacamatan ing Kabupatèn Cirebon.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.