Menyang kontèn

Sendé, Arjawinangun, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sendé
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Cirebon Regency" does not exist.
Koordhinat: 6°39′42″S 108°25′37″E / 6.66167°S 108.42698°E / -6.66167; 108.42698Koordhinat: 6°39′42″S 108°25′37″E / 6.66167°S 108.42698°E / -6.66167; 108.42698
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanArjawinangun
Kodhe laladan
administrasi
32.09.24.2001

Sendé iku désa ing Kacamatan Arjawinangun, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.