Sendé, Arjawinangun, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sendé
Désa
Sendé kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Sendé
Sendé
Sendé kapernah ing Jawa Kulon
Sendé
Sendé
Sendé kapernah ing Indonésia
Sendé
Sendé
Koordhinat: 6°39′42″S 108°25′37″E / 6.66167°S 108.42698°E / -6.66167; 108.42698Koordhinat: 6°39′42″S 108°25′37″E / 6.66167°S 108.42698°E / -6.66167; 108.42698
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanArjawinangun
Kodhe laladan
administrasi
32.09.24.2001

Sendé iku désa ing Kacamatan Arjawinangun, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)