Tegal Gubug Lor, Arjawinangun, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tegal Gubug Lor
Désa
Tegal Gubug Lor kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Tegal Gubug Lor
Tegal Gubug Lor
Tegal Gubug Lor kapernah ing Jawa Kulon
Tegal Gubug Lor
Tegal Gubug Lor
Tegal Gubug Lor kapernah ing Indonésia
Tegal Gubug Lor
Tegal Gubug Lor
Koordhinat: 6°37′47″S 108°23′39″E / 6.62984°S 108.39411°E / -6.62984; 108.39411Koordhinat: 6°37′47″S 108°23′39″E / 6.62984°S 108.39411°E / -6.62984; 108.39411
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanArjawinangun
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Tegal Gubug Lor iku désa ing Kacamatan Arjawinangun, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)