Rawagatel, Arjawinangun, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Rawagatel
Désa
Rawagatel kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Rawagatel
Rawagatel
Rawagatel kapernah ing Jawa Kulon
Rawagatel
Rawagatel
Rawagatel kapernah ing Indonésia
Rawagatel
Rawagatel
Koordhinat: 6°37′04″S 108°22′49″E / 6.61772°S 108.3804°E / -6.61772; 108.3804Koordhinat: 6°37′04″S 108°22′49″E / 6.61772°S 108.3804°E / -6.61772; 108.3804
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanArjawinangun
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Rawagatel iku désa ing Kacamatan Arjawinangun, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)